Penthouse de Lux cu 4 Camere și Vederi Impresionante la Vânzare în Zona Semicentrală – Complet Mobilat și Utilat

Cluj-Napoca, Iris – De vânzare penthouse modern cu 4 camere și terasă amplă, situat semicentral pe strada Oasului, etajul 10, construit în 2015. Suprafață utilă 94 mp, compartimentat în living open space cu bucărie, 3 dormitoare, 2 băi, dressing, antreu. Finisaje de înaltă calitate, incalzire in pardoseala, ferestre termoizolante, climatizare. Se vinde mobilat și utilat. Disponibil pentru achiziție prin credit.

Apartament Modern cu 2 Camere de Vânzare în Manastur, aproape de McDonald’s – Confort și Utilități Complete

Cluj-Napoca, Mănăștur – De vânzare apartament cu 2 camere în Manastur, lângă Mc Donald’s, la etajul 5/10. Dispune de 54 mp, inclusiv 2 dormitoare, bucătărie, baie, antreu și balcon. Finisat modern, cu parchet, uși de lemn, gresie, faiantă și geamuri PVC. Dotat cu centrală termică și vândut mobilat și utilat. Zonă accesibilă, aproape de transport și servicii.

Oportunitate: Garsonieră Confortabilă cu Balcon în Cartierul Marasti, Lângă Expo Transilvania

Cluj-Napoca, Mărăști – De vânzare garsonieră confortabilă în cartierul Marasti, aproape de Expo Transilvania, la etajul 4/4. Oferă 27 mp utili, incluzând living, bucătărie, baie, hol, și un balcon închis. Dotări: parchet laminat, tâmplărie PVC, uși interioare din lemn, ușă metalică, gresie și faianță în baie și bucătărie. Contactați pentru vizionare.

Investiție Remarcabilă: Apartament cu 3 Camere în Vila Exclusivistă pe Strada David Ferenc – Finisaje de Top și Locație Privilegiată

Cluj-Napoca, Centru – De vânzare apartament semifinisat cu 3 camere, 62 mp, la etajul 1, pe strada David Ferenc. Imobil P+2E, cu un apartament pe nivel. Dotări: PVC Salamander, centrală termică, încălzire în pardoseală. Predare în august. Ultra-central, ideal pentru locuit sau închiriat pe RBMB. Modalitate de plată flexibilă.

Apartament Modern cu 2 Camere în Centrul Orașului – Confort și Accesibilitate

Cluj-Napoca, Centru – Apartament cu 2 camere, situat central în Piata Cipariu, aproape de parcul Operei Romane și facilități urbane. Aflat la etajul 2/5 în bloc nou (2023), izolat termic și fonic, oferă 59 mp utili, living open-space cu bucătărie, dormitor, baie și balcon. Vândut semifinisat cu geamuri termopan, ușă metalică, încălzire în pardoseală și AC. Disponibil imediat, fără sarcini, eligibil pentru credit. Opțional, parcare subterană (cost suplimentar).