Pentru vanzare: Apartament Decomandat Spatios 3 Dormitoare in Zona Prestigioasa Kiseleff, Bucuresti – Garaj si Boxa Incluse

Detaliile proprietatii

Descoperă Elegantul Apartament Eter cu Trei Dormitoare din Kiseleff

Dacă visezi să te trezești în inima Bucureștiului, înconjurat de istorie și verdeată, dar cu confortul modernității, atunci următorul apartament poate fi tocmai ceea ce ai căutat. Situat în definitiva zonă Kiseleff, unul dintre cele mai prestigioase și pline de verdeață cartiere din București, acest apartament decomandat ar putea deveni acel cămin de vis pe care îl visezi.

Cu o suprafață utilă generoasă de 125 mp și o suprafață totală de 152 mp, acest apartament este perfect pentru cei care își doresc spațiu, confort și un plus de eleganță. Compus din 3 dormitoare încăpătoare, o sufragerie invitoare, bucătărie echipată, baie complet utilată, WC de serviciu, acest apartament este gândit să răspundă tuturor nevoilor unei vieți moderne.

Pe lângă acestea, unitatea beneficiază și de o loggie, un balcon pentru zilele în care simți nevoia de aer proaspăt fără a ieși din confortul locuinței tale, o cameră de serviciu, o boxă pentru stocare și nu în ultimul rând, un garaj privat – toate acestea imbrățișând evadarea perfectă din agitația cotidiană.

Situat la etajul 3 într-un bloc intim de 3 niveluri, apartamentul este aflat într-o poziție privilegiată. Zona Kiseleff este renumită pentru punctele de interes precum Arcul de Triumf și Parcul Herastrau, gata să ofere rezidenților opțiuni de relaxare și activități în aer liber. Pentru iubitorii de cultură și arhitectură, vecinătatea Bisericii Casin adaugă un farmec aparte.

Având statia de metrou Aviatorilor și numeroase linii de transport în comun în apropiere, mobilitatea urbană nu va fi o problemă. În plus, facilitățile zonei sunt completate de prezența unor unități de învățământ renumite, precum Scoala Gimnaziala Pia Bratianu, dar și a unor unități comerciale, instituții bancare și alternative de agrement.

Dacă îți dorești un nou început, apartamentul este pregătit să te întâmpine, nefiind în prezent locuit și este disponibil de îndată. Confortul și preocuparea pentru mediu sunt întotdeauna esențiale, astfel că viitorii proprietari vor fi asigurați cu un certificat energetic la momentul achiziției.

Oferindu-ți o perspectivă aparte asupra vieții urbane, acest apartament amestecă confortul, spațiul generos și luxul discreț aflate într-o locație de invidiat. Dacă ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să trăiești într-un loc care reflectă stilul tău de viață, acum ești mai aproape ca niciodată să îți realizezi visul.

Stabileste o vizionare