Apartament 2 Camere Decomandate în Inima Cartierului Manastur, Lângă Kaufland

Detaliile proprietatii

Descoperă comoditatea urbană și cea mai recentă ofertă imobiliară din inima cartierului Mănăștur. Acest dinamic și popular cartier din Cluj-Napoca își întâmpină locuitorii cu un amestec echilibrat de liniște și vitalitate, oferind acces rapid la numeroase facilități. Avem plăcerea de a vă prezenta un apartament cu două camere decomandate, disponibil pentru cei în căutarea unui nou cămin.

Amplasată strategic în centrul cartierului Mănăștur, această locuință este plasată la o distanță ideală de hipermarketul Kaufland și de alte puncte de interes zilnice, făcând viața de zi cu zi mai convenabilă pentru locuitorii săi.

Apartamentul se găsește la etajul patru al unui bloc cu zece nivele, oferind astfel și avantajele unei perspective urbane privilegiate. Cu o suprafață generoasă de aproximativ 44 de metri pătrați, spațiul este minuțios compartimentat pentru a satisface nevoile vieții moderne. Acesta include două camere spațioase, o bucătărie funcțională, o baie și un balcon, contribuind la crearea unei atmosfere familiale și primitoare.

Finisajele clasice ale apartamentului adaugă un sentiment de căldură și confort, incluzând parchet laminat în camerele de locuit, faianță și gresie tradiționale în bucătărie și baie, pereți proaspăt vopsiți cu vopsea lavabilă, uși interioare din lemn, o ușă metalică de securitate la intrare și ferestre cu geam termopan și cadre din PVC.

Pe lângă estetica plăcută și finisajele de calitate, confortul locuinței este asigurat de o centrală termică proprie, oferind control complet asupra încălzirii pe timp de iarnă și a costurilor utilităților.

Pentru cei care își doresc să se mute într-o arie urbană cu acces la toate facilitățile moderne – de la magazine, cafenele și restaurante, până la instituții de învățământ și spații verzi – acest apartament reprezintă alegerea perfectă. Fie că sunteți un profesionist în devenire, o familie tânără sau pur și simplu în căutarea următoarei aventuri urbane, această locuință are potențialul de a deveni acel ‘acasă’ mereu visat.

Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare, nu ezitați să luați legătura pentru a cunoaște personal ce poate deveni noul dumneavoastră cămin. Explorați posibilitățile nelimitate și începeți noul capitol al vieții voastre în acest frumos apartament din Mănăștur!

Stabileste o vizionare