Apartament Modern cu 2 Camere Decomandate în Zona Auchan Iris – Etaj 3, Finisaje de Calitate și Mansardă Convertibilă

Detaliile proprietatii

Descoperă Apartamentul Ideal cu 2 Camere Decomandate în Zona Auchan Iris

Căutarea locuinței perfecte poate fi o adevărată aventură, iar când găsești acel loc special ce îți bifează toate cerințele, ai toate motivele să fii entuziasmat. Astăzi vrem să vă prezentăm un apartament cu 2 camere decomandate, situat într-o zonă care oferă un echilibru perfect între liniște și accesibilitate.

Situat la etajul 3 al unui imobil cu 3 etaje, apartamentul se remarcă prin compartimentarea inteligentă și optimizează fiecare centimetru pătrat din cei 45 mp utili. Proiectat pentru confort și funcționalitate, apartamentul este divizat astfel:

– Două dormitoare primitoare care te așteaptă să le personalizezi și să le transformi în sanctuarele personale ale relaxarii.

– O bucătărie bine ventilată, gata să inspire delicioase aventuri culinare.

– O baie cu finisaje moderne ce promite să fie un spațiu de revitalizare.

– Un hol primitor care face legătura armonioasă între toate încăperile.

Finisajele moderne ale apartamentului sunt gândite să satisfacă și cele mai exigente gusturi. Parchetul laminat conferă căldură și eleganță, în timp ce ferestrele termoizolante din PVC promit o izolație eficientă și durabilă. Baia și bucătăria sunt înfrumusețate cu gresie și faianță moderne, ușile interioare din lemn sunt atât estetice, cât și rezistente, iar ușa metalică la intrare asigură un plus de securitate.

Un element distinctiv este mansarda care adaugă un potențial extraordinar pentru viitor. Aceasta poate fi transformata într-un spațiu de locuit suplimentar sau un atelier personal, după preferințele și necesitățile dumneavoastră.

Pentru aceia dintre voi care apreciază independența, apartamentul vine cu o centrală termică proprie, permițându-vă să controlați cu ușurință temperatura din locuință fără să depindeți de un sistem centralizat.

Locația este cu adevărat privilegiată. Situat în zona Auchan Iris, apartamentul este aproape de diverse centre comerciale, instituții de învățământ și stații de autobuz, făcându-l convenabil pentru profesionalii tineri sau familiile în căutarea unui echilibru stilat între muncă și viața personală.

Dacă sunteți interesați să faceți următorul pas spre noua dumneavoastră casă, este important să cunoașteți toate detaliile care pot face diferența între o locuință și un cămin. De la încălzirea eficientă la apropiererea de puncte de interes esențiale, acest apartament poate bifa toate casetele pentru casa ideală.

Pentru a vă face o idee mai clară și pentru a simți dacă acest apartament este locul pe care îl numiți “acasă”, nu ezitați să luați inițiativa și să programați o vizionare. Descoperiți calitatea vieții în această ofertă imobiliară de excepție și luați primul pas spre un viitor strălucit în noul dumneavoastră cămin.

Stabileste o vizionare