Apartament Modern de 2 Camere cu Parcare la Vânzare în Zona 1 Mai

Detaliile proprietatii

Descoperiți Noua Dvs. Oază Urbană: Apartament Cu 2 Camere În Zona Piata 1 Mai

Când vine vorba de a vă căuta noua casă, poziția geografică și confortul sunt pe primele locuri în lista de priorități. Suntem încântați să vă prezentăm o proprietate care le încorporează pe amândouă: un apartament cu 2 camere semidecomandat, așezat la etajul 8 într-o construcție modernă din 2014.

Localizat strategic într-o zonă extrem de accesibilă din Piata 1 Mai, acest apartament vă oferă proximitatea față de centrul orașului, cât și o conectare simplă spre zonele adiacente. Aflându-se într-o zonă în continuă dezvoltare, puteți asista la transformarea și modernizarea care va avea loc în viitorul apropiat, oferindu-vă o valoare adăugată semnificativă.

În plus, beneficiile locației includ accesul simplu la mijloacele de transport în comun, la magazine, centre medicale și zone de relaxare, cum ar fi strandul Clujana, toate la câțiva pași de ușa dvs.

Cu o suprafată utilă de 49 mp, apartamentul este alcătuit dintr-un dormitor confortabil, un living de tip open space care integrează o bucătărie complet utilată – locul perfect pentru a găti și socializa, un hol de acces generos și o baie dotată cu cadă. Fiecare colț al acestui apartament a fost finisat cu un simț modern al esteticii, asigurându-vă că puteți muta direct într-un spațiu conceput pentru confortul contemporan.

Un avantaj notabil este și sistemul de încălzire centralizat, care va asigura că veți avea un cămin călduros în timpul sezoanelor reci.

Cel mai interesant, apartamentul vine cu un bonus: un loc de parcare în garajul subteran. Acesta este disponibil spre achiziție separat, garantându-vă că nu veți avea niciodată probleme în a găsi un loc de parcare după o zi lungă.

Pentru investitorii imobiliari, această proprietate prezintă o ocazie intrigantă. Apartamentul poate fi achiziționat cu preluarea chiriașului actual, ceea ce îl transformă într-o investiție atrăgătoare, cu rentabilitate imediată.

Explorați potențialul acestei locuințe pentru a deveni acasă sau următoarea dvs. investiție. Pentru mai multe detalii sau pentru a aranja o vizionare personală, contactați-ne și vă vom asista cu toate informațiile de care aveți nevoie.

Nu ratați șansa de a locui în inima unuia dintre cele mai căutate cartiere din oraș!

Stabileste o vizionare