Canapele Italia la pret de Romania!

Suna de parca as face reclama platita la ceva firma, dar nu e cazul.
De mai bine de jumatate de an sunt in cautarea unei canapele moderna si frumoasa pentru livingul meu.
Am gasit canapele foarte frumoase la Rovere Mobili, Cadoro Mobili sau Essenza Mobili, firme care aduc mobila de lux la comanda din Italia.
Dar pretul unei canapele nu foarte mare, tip sezlong sa zic, ajunge la 2500 de euro +TVA.
Acest ‘+TVA’ mi se pare foarte dubios, pe cand zici ok, dau 2500 de euro pe o canapea, mergi sa platesti si vezi pe factura inca 24% din pret, ori ajungi acasa plangand, ori ii bati pe aia din magazin, depinde de fire 🙂

Mi s-a zis ca poti gasi o canapea decenta la Salonta, o fabrica care exporta mobila in Germania si mai au canapele cu mici defecte la pret mai bun. Apai nici nu am avut vreme sa ma tot duc la Salonta sa vad daca imi pica o canapea.

Am cautat in mai multe locuri, nu scriu acum despre toate, dar ieri am dat de un blog foarte dragut al Adelei Parvu. Adela scria despre o firma din brasov care produce canapele superbe la nivel italian, are si multe poze care te conving de design si o poveste draguta, citeste aici.
Ieri am fost la showroom-ul lor din Cluj-Napoca, in complexul Real unde mi-am si cumparat o canapea. Da, asa usor m-am decis si am si cumparat, si mi-am luat si un pat!



Ah, firma se numeste Divanissimi, si de ce ii zice asa, gasiti in povestea Adelei.
Pretul canapelei depinde de marime si materialul ales. Au tesaturi din 4 categorii : A, B, C si D. Varietatea de culori si texturi este foarte mare. Categoria A este cea mai ieftina, de la o categorie la alta pretul urca cu aproximativ 10% la canapea. Tesaturile si alte materiale ei le aduc chiar din Italia.

Mi-am luat o canapea mare asemanatoare cu cea alba din poza(dreapta), cu umplutura din puf de gâscă, dupa ce te asezi pe ea, nu mai vrei sa te ridici. Am luat-o pe cea expusa fiind redusa cu 30% si m-a costat 4500 de lei avand tesatura din categoria C. Mie personal imi place categoria B cel mai mult, fiind un pic sintetice se curata usor cu un servetel umed. Asta din categoria C, arata foarte bine si e bumbac natural, dar e alta poveste cu petele. Si celelalte canapele care nu au interior din puf de gasca sunt foarte comode, si sunt desigur mult mai ieftine.

Divanissimi au o promotie pina in 15 mai, toate produsele sunt reduse cu 10%!