Cum găsești lead-uri sau potențiali cumpărători ai imobilului tău pe PropertyBook?

Ca să vinzi un produs sau un serviciu, de la papetărie la navete spațiale, ai nevoie de o piață de desfacere, sau altfel spus de potențiali clienți. 

În lumea digitalizată de astăzi, prin generare de lead-uri cele mai multe companii înțeleg o acțiune de marketing prin care colectează datele de contact ale potențialilor clienți prin intermediul unor pagini de ofertă dedicate. 

Datele colectate sunt apoi transferate către departamentul de vânzări unde dintr-un lead simplu, potențialul cumpărător devine un lead calificat, adică ”sales ready”. 

Cum colectezi prima dată lead-urile pe platforma PropertyBook și apoi cum califici lead-urile astfel încât atunci când îi va contacta un agent să fie deja pregătiți pentru o eventuală vizionare? 

Îți vom explica în cele ce urmează cum funcționează generarea de lead-uri pe PropertyBook.  

Costurile per lead

Cost per lead este un indicator măsurabil care îți indică cât de eficientă este campania ta de achiziția unui lead calificat în pâlnia ta de marketing. Costurile per lead sunt diferite în funcție de canalul de promovare, precum și de industria în care activezi. Cele mai mici costuri încep de la câțiva dolari și ajung la câteva sute de dolari. 

Costuri per Lead la PropertyBook 

Pe PropertyBook achiți doar pentru lead-uri unice, adică potențialii clienți care te caută pentru ofertele tale. Costurile sunt transparente, iar plățile automatizate. Costul per lead este de 4 euro la vânzare și de 2 euro la închirieri. Nu ai praguri minime și maxime, și achiți doar pentru lead-urile unice primite. 

Achiziția unui lead pe PropertyBook

Serviciul de generare de lead-uri de pe PropertyBook funcționează ca o cartelă prepay de telefonie mobilă. La contractarea serviciului ai în cont o sumă de bani alocată achiziționării de lead-uri – să zicem 100 de euro. Cu această sumă vei putea atrage 25 de lead-uri pe ofertele de vânzare sau 50 de leaduri interesate de proprietățile de închiriat. 

Atunci când un vizitator își trimite datele de contact pentru oferta ta, contul îți este debitat și plătești automat costul pentru lead. Se pot intampla  două situații: să fie mai mulți cumpătători interesați de ofertele tale și să se termine bugetul înainte de sfârșitul lunii sau să primești mai puține lead-uri și banii să-ți ajungă pentru mai mult timp. 

Îți poți de asemenea seta o limită de, să zicem, 50 de euro pe lună, ceea ce îți va permite să nu depășești bugetul lunar stabilit. Plătești doar pentru lead-urile pe care vrei să le atragi!

Ce poți face cu Lead-urile tale? 

Deosebit de utile sunt informațiile despre lead-uri pe care le extragem din profilul clienților – ne interesează datele lor de contact și acțiunile pe care le-au efectuat pe site. 

Toate aceste informații îți sunt livrate la contractarea serviciului prepay PropertyBook. Având datele lor de contact îi poți contacta ulterior pentru a stabili detalii ale unei eventuale vizionări. Sau în funcție de interesul manifestat îi poți prezenta și alte oferte similare din portofoliul tău. Sau dacă oferta tocmai ai expirat, le poți arăta proprietăți în zona pentru care a setat alerte. 

Important e că acum ai un potențial client cu care să parcurgi următorii pași ai procesului de cumpărare/închiriere a unei proprietăți. 

Contactează-ne astăzi pentru a-ți da mai multe informații despre cum putem colabora pe PropertyBook și îți vom prezenta modalitățile prin care poți să transformi lead-urile în cumpărători!