Cum să obții cât mai multe leaduri de calitate pe PropertyBook

cum aleg apartamentul

Nu ai aflat încă de modul foarte simplu și facil de a face rost de numere de contact al unor potențiali clienți ai ofertelor tale imobiliare? Dacă ești mulțumit de felul în care decurg lucrurile în prezent sau nu ești încă convins că există și alte moduri mai simple de atât, citește acest articol. 

Îți răspundem la toate întrebările despre generarea de leaduri prin PropertyBook. 

#1 Ai deja foarte multe lead-uri din alte surse

Numărul de leaduri este direct proporțional cu numărul de tranzacții. Cu cât crești numărul de lead-uri cu atât îți cresc numărul de tranzacții reușite încheiate. 

Prin urmare, cea mai simplă modalitate de a-ți spori tranzacțiile este să-ți sporești numărul de leaduri și nu invers. Dacă simți că e loc de mai mult și mai bine, PropertyBook are pus la punct un sistem simplu și eficace de a atrage leaduri, fără costuri suplimentare. 

#2 Ești mulțumit de promovarea pe care o ai în prezent

Felicitări pentru alegerile de până acum. Într-adevăr există mai multe instrumente de promovare care pot să funcționeze foarte bine pentru cineva, fără ca asta să fie neapărat o regulă. 

Ai însă doar avantajele dacă testezi noi modalități de a atrage noi lead-uri cu 4 Euro la vânzare și 2 Euro la închiriere. În felul ăsta vei avea niște rezultate concrete pe care să le compari. Te decizi la final dacă continui cu PropertyBook sau dacă rămâi la platformele din prezent, fără nicio obligație de a continua în mod automat. 

#3 Nu cunoști calitatea leadului sau nu ești convins că persoana care și-a lăsat contactul este chiar interesată să cumpere

Cei mai mulți clienți sunt mulțumiți de calitatea lead-urilor noastre. Experiența ne spune că cei care sună sunt cautători activi, iar cei care doar vizualizează ofertele fără intenții reale de cumpărare, găsesc toate informațiile din pagina ofertei, și nu inițiază un contact. 

Așadar, publică toate informațiile relevante pe pagina ofertei, astfel încât să te asiguri că cei care completeaza formularul sau sună sunt deja potential cumparatori, și nu persoane care vor să afle doar informații. 

Tips: dă cât mai multe detalii corecte și verificabile despre oferta astfel încât atunci când cineva te sună pentru mai multe detalii, să-ți fie mai simplu și mai ușor să duci discuția spre o eventuală vizionare. 

Orice contact este un potențial client! Printr-o discuție ulterioară la telefon poți să afli care sunt nevoile locative ale potențialului tău client și să-i prezinți și alte oferte similare ofertei pentru care ai fost contactat, astfel încât să maximizezi șansele ca vizionările să se transforme într-o achiziție. 

#4 Ți-e teamă ca se vei primi contacte și că nu se va concretiza cu nimic, nici măcar o vizionare. 

Contactul telefonic, și mai apoi contactul vizual și prezența în cadrul vizionării pot fi hotărâtoare pentru încheierea tranzacției, atunci când proprietatea bifează toate criteriile importante pentru client. Asigură-te la telefon că proprietatea satisface nevoile locative ale clientului, apoi la fața locului prezintă-i avantajele și beneficiile locuinței, la pachet cu minusurile care necesită reparații sau compromisuri minore, astfel încât clientul tău să capete încredere în oferta ta. 

#5 Nu vrei să plătești pentru leaduri/contacte pe care le ai deja

Sunt șanse mici ca un client ce a început deja discuția cu o agenție să-și lase numărul de contact pe pagina aceleași oferte în altă parte. Cele mai multe persoane interesate sună direct și doar o mică parte (10%) își lasă numărul de telefon ca să fie sunați. În luna de trial vei afla cu exactitate câte astfel de incidente pot avea loc în cazul ofertelor tale ca apoi să te decizi dacă ești confortabil cu acest risc. Dar poți avea asigurările noastre că astfel de incidente sunt destul de rare. 

#6 Ai de făcut o munca în plus dacă aștepți să vină mailul ca apoi să asociezi numărul de telefon cu contactul de CRM

Într-adevăr când cineva sună, agentul nu vede direct numărul de telefon al clientului, ci doar numărul de centrală asociat lui. Cand se termina apelul primește un mail cu numărul real al clientului. Procesul este cât de automatizat permite tehnologia în momentul de față, și tot ce ai de făcut la finalul apelului e să preiei numărul de telefon al potențialului client și să ți-l introduci în baza de date

Poți afla numărul de telefon al potențialului tău client în timpul convorbirii sau îl vei afla la final după ce primești mail. Dacă vine o cerere prin formular e simplu – primești un mail cu datele clientului. 

Dacă mai ai întrebări legate de utilizarea platformei, contactează-ne astăzi pentru a-ți da mai multe informații despre cum putem colabora pe PropertyBook și îți vom prezenta modalități care te pot ajuta să transformi oportunități în tranzacții încheiate cu succes.