Cum te ajuta Propertybook sa iti gasesti casa perfecta

A venit momentul sa te muti la casa ta? Felicitari! Inseamna ca tocmai ai inceput sa cauti un apartament sau o casa noua. Pregateste-te de o perioada cu multe cautari, vizionari, calcule, planuri si renovari.

Am avut si noi parte de bucuria mutarii in casa noua, dar si de frustrarea cautarilor de dinainte si a planurilor refacute de zeci de ori. De multe ori procesul de cautare a unei noi locuinte este ingreunat in special de cantitatea mare de informarii pe care trebuie sa o triezi pentru a gasi ceva pe gustul tau si care sa se incadreze in bugetul disponibil. Pot trece mai multe luni pana la ziua cea mare in care te vei muta in noua ta casa.

Fie ca vrei cumperi un apartament pentru a locui in el, fie ca vrei sa faci o investitie imobiliara, vei lua una din cele mai importante decizii financiare si e bine sa fii informat, sa nu te grabesti si sa cantaresti bine optiunile pe care le ai.

Toate anunturile imobiliare la un loc

Propertybook te ajuta sa cauti intr-un singur loc anunturi imobiliare de la mai multe agentii.

Propertybook functioneaza exact ca un motor de cautare. Avem parteneriate cu cele mai mari agentii imobiliare din Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi, Targu Mures, Timisoara, iar anunturile lor se regasesc deja pe propertybook.ro. Tot pe Propertybook sunt afisate si anunturi de la bancile sau dezvoltatorii imobiliari cu care avem un parteneriat.

Este suficient ca tu sa introduci zona in care cauti, si vom afisa rezultatele potrivite cautarii tale. Poti folosi si filtrele de cautare pentru a afisa doar constructiile noi, pentru a selecta numarul de camere pe care il cauti, pretul minim si maxim sau suprafata dorita.

Cauta anunturi imobiliare folosind filtrele.

Intotdeauna pe dreapta vei avea harta, ca sa-ti faci o idee mai buna despre localizarea apartamentelor. Poti folosi harta pentru cautare, folosind optiunile de marire harta (zoom in), micsorare harta (zoom out) sau poti trage si pozitiona harta unde doresti (drag & drop).
*daca folosesti un smartphone, vei putea afisa fie lista de anunturi, fie harta cu pozitia anunturilor.

Atunci atunci cand unul din anunturi te intereseaza, cu un singur click ajungi direct pe site-ul agentiei imobiliare care a postat anuntul respectiv.

Optiunea de alerte pe email

Odata ce te-ai hotarat asupra catorva zone (cartiere sau strazi) de interes pentru tine, te sfatuim sa iti setezi alerte pentru ele. In felul acesta vei primi pe email toate anunturile noi care corespund cautarii tale. Te asiguri in felul acesta ca vei fi printre primii care vad anunturile noi.

Alerte pe email pentru anunturile imobiliare

Lista de favorite

Anunturile afisate pe Propertybook sunt actualizate zilnic. Daca ai vazut anunturi ale unor proprietati care sunt atractive pentru tine, adauga-le in lista de favorite. Vei putea reveni mai tarziu la ele si vei primi pe email alerte cand sunt schimbari de pret.

lista de anunturi imobiliare favorite

Ne bucuram sa primim feedback de la utilizatorii nostri, atat despre anunturile afisate cat si despre ce ati considera util pe viitor. Poti lasa un comentariu mai jos si nu uita ca ne gasesti si pe Facebook: facebook.com/propertybook.ro

Spor la cautari!

Echipa Propertybook