De Vânzare: Apartament Cozy cu 1 Cameră în Zona Dambul Rotund – Curte Comună, Mobilat și cu Confort Termic Asigurat

Detaliile proprietatii

Descoperă Charmul Vieții la Casă în Dambul Rotund

Dacă visezi să locuiești într-o zonă liniștită, dar să te bucuri totodată de avantajele unui oraș vibrant, poate că tocmai ți-am găsit noul cămin. În inima cartierului Dambul Rotund, oferim un cochet apartament cu o cameră care așteaptă să devină acasa ta.

O Oaza de Liniște:

Acest apartament încântător este o veritabilă oază de pace și tranqilitate, situat într-un cartier apreciat pentru atmosfera sa liniștită. Aici, vei putea evada din agitația urbană și te vei delecta cu sunetul frunzelor foșnind și o priveliște liniștitoare.

Conectat cu Orașul:

Acest cămin vine cu beneficiul suplimentar al conectării excelente la rețeaua de transport în comun. Accesul rapid la diverse modalități de transport înseamnă că te poți deplasa cu ușurință oriunde în oraș, fapt esențial pentru o viață urbană activă.

Confort și Intimitate:

Acest apartament de 30 metri pătrați este minunat atât pentru singuratici cât și pentru cupluri. Găzduit de o casă cu personalitate, dispune de tot ce ai nevoie pentru un trai confortabil: o cameră spațioasă, o bucătărie bine echipată, o baie funcțională și un balcon primitiv. Confortul termic nu va fi o problemă, deoarece dispui de o centrală termică proprie și calorifere care asigură o temperatură plăcută indiferent de anotimp.

Natură și Spațiu Verde:

Unul dintre cele mai mari avantaje este curtea comună, un spatiu gândit pentru relaxare și reîncărcare. Pavată, dar bogată în verdeață, aceasta include și pomi fructiferi ce adaugă un plus de prospețime și vitalitate. Imaginează-ți că îți începi diminețile cu o ceașcă de cafea înconjurat de natură sau te relaxezi seara sub cerul palpitant de stele.

Pregătit să te Muti:

Vestea bună? Acest apartament vine mobilat, astfel încât să te poți muta imediat fără griji sau cheltuieli suplimentare. Fie că este vorba despre un prim pas spre independență sau căutarea unui nou început confortabil, această proprietate are toate ingredientele necesare pentru a te simți acasă.

Îți dorești o viață liniștită într-un mediu frumos și curat, fără a fi departe de inima orașului? Acest apartament ar putea fi locul pe care să-l numești acasă. Pentru vizionări și mai multe informații, nu ezita să ne contactezi pentru a discuta despre cum poți face acest cămin deosebit al tău.

Exprimă-ți interesul astăzi și descoperă locul în care confortul urban întâlnește linistea naturală, toate acestea într-un cămin cald și primitiv. Acest frumos apartament în Dambul Rotund este mai mult decât o simplă ofertă imobiliară; este o invitație de a trăi viața pe care ți-o dorești.

Stabileste o vizionare