De Vânzare: Apartament Spatios cu 4 Camere Decomandate în Cartierul Manastur – Etaj 1, Acces Imediat la Facilități

Detaliile proprietatii

Descoperă Oaza Ta Urbană – Un Apartament Spatios cu 4 Camere în Inima Cartierului Manastur

Îți cauți un nou cămin? Fie că ești la prima achiziție imobiliară sau pur și simplu vrei să faci un upgrade la locuința actuală, avem o propunere care ar putea să te entuziasmeze: un apartament generos cu 4 camere, situat strategic în plin centru al vieții de cartier din Manastur, unul dintre cele mai dinamice și verzi cartiere ale orașului.

Acesta reprezintă mai mult decât o locuință; este un adevărat sanctuar pentru cei care își doresc spațiu, confort și accesibilitate. Poziționarea pe strada Ion Mester te asigură că vei avea parte de liniște, fără a fi izolat de pulsațiile urbane.

Gândit pentru a satisface cele mai exigente gusturi, apartamentul situat la etajul 1 al unui imobil rezistent de 4 etaje este un amestec echilibrat între estetic și practic. Cu o suprafața utilă de 78 mp, spațiul este împărțit inteligent între zonele de zi și cele de odihnă: trei dormitoare prietenoase, un living spațios, o bucătărie funcțională, două băi dotate cu toate necesitățile și nu în ultimul rând, un hol primitor care le leagă pe toate.

Nu doar compartimentarea eficientă a fost gândită pentru confortul tău, ci și finisajele care combină elemente clasice cu detalii moderne. Pardoseaua cu parchet laminat adaugă o notă de căldură oricărei încăperi, în timp ce pereții zugrăviți cu vopsea lavabilă permit o curățare ușoară și menținerea unui aspect proaspăt pe termen lung. Ferestrele termoizolante din PVC asigură un echilibru termic ideal, osmotic cu usa metalică de la intrare ce oferă atât siguranță cât și izolație. Baile sunt placate cu gresie și faianță modernă, iar bucataria respectă aceeași notă de stil cu finisaje clasice elegante.

Pentru zilele însorite sau seri în care vrei să te răcorești, cele două balcoane cu o suprafață de 4 mp fiecare sunt locul ideal unde să te relaxezi. Și pentru că știm cât de important este confortul, nu trebuie să îți faci griji în privința încălzirii: apartamentul dispune de centrală proprie ce îți asigură control complet asupra temperaturii din locuință.

În preajma apartamentului vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a duce o viață confortabilă și plină de satisfacții: magazine, școli, parcuri, locuri de joacă pentru copii, cafenele și restaurante. Accesul facil către centrul orașului, dar și către periferie, îți asigură că vei putea naviga cu ușurință prin toate căile urbane.

Această proprietate reprezintă echilibrul perfect între viața urbană activă și spațiul privat de refugiu. Dacă vrei să îți începi diminețile cu o cafea pe balcon, urmată de o plimbare prin cartier, sau să te retragi în liniștea propriului dormitor după o zi plină, acest apartament poate fi răspunsul la toate căutările tale.

Dacă îți dorești să fii parte a acestei comunități și să te bucuri de toate beneficiile vieții în Manastur, contactează-ne pentru detalii suplimentare și pentru a programa o vizionare. Noi așteptăm cu nerăbdare să îți deschidem ușa spre noua ta oază urbană!

Stabileste o vizionare