Modern si aerisit in 70 de metri patrati

Daca preferati un apartament in oras fata de o casa ceva mai la periferie incercati aceste idei pentru a transforma un apartament modest intr-o locuinta aerisita si moderna.

1. Zugraviti peretii in culori calde si deschise. Canapeaua de culoare mai inchisa in contrast cu peretii  nu doar ii da camerei un aer modern si electric, dar si mascheaza posibile pete , mai ales daca aveti copii.

 

2. In locul unui raft mare si apasator de carti, aranjati cartile in diferite locuri din living. Arata bine si sunt o buna sursa de inspiratie.

 

 

3. Pentru bucatarie folositi linii simple si culori deschise. Puteti opta pentru rafturi deschise in locul blocurile superioare.
Pentru a nu arata aglomerat si dezordonat secretul este sa folositi articole de aceeasi culoare sau din sticla transparenta.

 

 

4. Daca bucataria este foarte mica o puteti uni cu livingul montand un island. Islandul va forma o delimitare vizuala dar si foarte practica.
In acest fel tot spatiul va parea mai mare si aveti in plus spatiu de depozitare.

 

 

5. Pentru decoratiuni pe buget puteti folosi chiar desenele copiilor vostri. Camera va avea un aer mai artistic dar si personal.

 

 

6. Raftul de carti pe care nu l-ati folosit ln living puteti sa il folositi in camera copiilor pentru a le organiza jucariile.

 

In asa fel aveti un apartament luminos, spatios si modern in centrul orasului!