Trei Beneficii Majore să Colaborezi cu PropertyBook

Toate anunturile imobiliare la un loc

Ești interesat să promovezi o ofertă imobiliară pe cont propriu și să găsești potențiali clienți interesați să cumpere sau să închirieze? 

Dacă ai ajuns pe PropertyBook ești în locul potrivit. 

Asta deoarece, PropertyBook nu este o agenție imobiliară care să intermedieze vânzări și închirieri și nu este doar un alt portal de anunțuri imobiliare. 

PropertyBook este o imensă bază de date cu peste 65.000 de anunțuri care oferă utilizatorilor săi cele mai relevante anunțuri de vânzare sau închiriere din aproximativ toate localitățile din România.

Ce ne diferențiază de alte portaluri imobiliare este că aici nu plătești pentru promovarea anunțurilor imobiliare, ci doar pentru clienții potențiali găsiți, altfel spus pentru lead-urile pe care portalul le găsește pentru tine. 

PropertyBook este un portal al tuturor celor care doresc să-și promoveze gratuit proprietățile și în același timp un portal al potențialilor lor clienți din toată țara, fie că sunt în căutarea unei case, a unui apartament, a unui teren, spațiu comercial sau birou.

PropertyBook îți aduce clienții, iar tu vinzi sau închiriezi proprietățile.

Motive să colaborezi cu PropertyBook 

  1. Promovare gratuită a tuturor ofertelor 

Acest serviciu este potrivit inclusiv agențiilor imobiliare medii și mici care își pot publica anunțurile fără nicio limită de număr al ofertelor. 

Mai mult, cu PropertyBook nu ești constrâns de pachete ori abonamente fixe. Publicarea anunțurilor în platformă e complet gratuită. Da, ai citit bine, îți poți aduce TOATE ofertele imobiliare la PropertyBook. Doar cu un singur click! Îți spunem mai jos cum. 

Pentru faza de contractare, îți faci un cont pe care îl încarci cu o sumă de 200 de euro. Această sumă va fi bugetul tău pentru atragerea a 50 de potențiali cumpărători de proprietăți sau 100 de potențiali chiriași. 

Din acest moment contul îți va fi debitat ori de câte ori un potențial client îți trimite datele lui de contact, adică câștigi un lead. Se pot intampla următoarele scenarii: sau să fie mai mulți cumpătători interesați de ofertele tale și să se termine bugetul înainte de sfârșitul lunii sau să primești mai puține lead-uri și banii să-ți ajungă pentru mai mult timp. 

Ce poți face este să-ți setezi o limită de, să zicem, 100 de euro pe lună, ceea ce îți va permite să nu depășești bugetul lunar stabilit. Este ca o cartelă prepay la telefonia mobilă!

Achiți doar pentru lead-uri unice, adică potențialii clienți care te caută pentru oferta ta. Costurile sunt transparente, și plățile automatizate. Costul per lead este de 4 euro la vânzare și de 2 euro la închirieri. Nu ai praguri minime și maxime  – și achiți doar pentru lead-urile unice primite. 

Portalul nu încasează alte plăți suplimentare, cum ar fi costuri de administrare și nu avem vreun alt sistem complicat de promovări speciale. 

  1. Campanii automatizate de promovare

Colaborarea cu PropertyBook este extrem de facilă. Te scutim de munca manuală de încărcare, actualizare sau promovare a ofertelor. Ce facem noi este să preluăm toate anunțurile publicate pe site-ul tău în mod automat și să le aducem în portal. 

Nu trebuie să ne notifici dacă ofertele tale au expirat, e suficient să închizi oferta pe site-ul tău. Iar portalul va prelua automat statusul ofertelor tale și va promova mai departe doar ofertele de actualitate. 

  1. Campanii de promovare targetate

Ce facem noi mai departe, este să realizăm campanii targetate tip Google Adwords pentru a aduce trafic pe portal – toate aceste promovări cu costuri zero pentru tine. Iar vizitatorii găsesc anunțurile tale dacă le satisfac criteriile de căutare. Astfel atunci când un potențial client te caută fii sigur că este foarte interesat de proprietate și treaba ta mai departe este doar să-i vinzi. 

Contactează-ne astăzi pentru a-ți da mai multe informații despre cum putem colabora pe PropertyBook și îți vom arăta rezultatele reale pe care le au colaboratorii noștri cu ofertele lor pe portal!