Apartament spatios cu 3 camere si 2 balcoane – Oaza de liniste in Manastur

Detaliile proprietatii

Descoperă Locuința Ideală în Inima Manasturului!

Suntem încântați să vă prezentăm o oază de liniște și confort într-una dintre cele mai căutate zone ale Clujului: cartierul Manastur. Ideal pentru cei care caută un echilibru între viața urbană și refugiul personal, această proprietate este o perlă rară pe piața imobiliară.

O Compunere Armonioasă de Spațiu și Lumină

Apartamentul este situat la al doilea etaj al unui imobil modern, de 10 etaje, care dispune de toate comoditățile, inclusiv un lift modern și eficient. Este compus din trei camere decomandate, două holuri, o bucătărie spațioasă și o baie, totul întinzându-se pe o suprafață utilă de 66 mp. Fiecare cameră este finisată cu gust și atenție pentru detalii, de la pardoseala cu parchet din lemn masiv la geamurile termoizolante din PVC, care favorizează un confort termic excelent și costuri reduse la facturile de energie.

Facilități și Finisaje Clasice

Fiind recent renovată, locuința dispune de finisaje clasic elegante și rezistente: pereti vopsiți în culori calde care amplifică lumina naturală, faiantă și gresie de calitate atât în bucătărie, cât și în baie, uși interioare din lemn care adaugă o notă de rafinament și o ușă metalică la intrare pentru securitatea dumneavoastră. Nu în ultimul rând, apartamentul este complet mobilat, pregătit să vă ureze bun venit în noua dumneavoastră casă.

Un Balcon la Viața Urbană

Două balcoane adăugă un plus la farmecul acestui apartament, oferind spații exterioare pentru relaxare sau contemplare, cu o vedere frumoasă asupra cartierului liniștit în care se află.

Conectivitate și Acces

Privilegiat poziționat, apartamentul beneficiază de apropierea multor facilități: magazine alimentare pentru necesitățile zilnice, un centru de bricolaj pentru proiectele dumneavoastră DIY, stații de transport în comun pentru a vă deplasa cu ușurință, plus alte puncte de interes esențiale vieții cotidiene.

Investiția Potrivită

Ideal atât pentru un cămin personal, cât și pentru o investiție imobiliară solidă, apartamentul este liber de orice sarcini și pregătit pentru a fi achiziționat. Indiferent dacă preferați finanțarea prin surse proprii sau prin credit bancar, această proprietate poate fi ușor obținută.

Considerând toate aceste aspecte, apartamentul din Manastur se profilează a fi o alegere excelentă pentru cei care își doresc confort, siguranță și accesibilitate. Această locuință este nu doar un simplu spațiu de locuit, ci un adevărat cămin unde vă veți crea amintiri prețioase pentru ani mulți de acum înainte. Dacă sunteți la cumpăna unei decizii importante, această proprietate merită cu siguranță să fie luată în considerare.

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să contactați specialiștii în domeniul imobiliar care vă pot facilita acest proces și vă pot oferi toate informațiile necesare pentru a face alegerea corectă.

Stabileste o vizionare