Despre noi | PropertyBook.ro

Informatii utilizatori

PropertyBook nu este doar un motor de căutare de anunțuri imobiliare. Este o imensă bază de date cu peste 65.000 de anunțuri, oferind utilizatorilor săi cele mai relevante anunțuri de vânzare sau închiriere din aproximativ toate localitățile din România.

Se adresează tuturor celor care doresc să găsească cu ușurință o proprietate, fie că este vorba de o casă, un apartament, un teren, un spațiu comercial sau un birou.

Platforma noastră pun vizitatorilor săi la dispoziție multiple filtre de căutare, simplu de utilizat, cu ajutorul cărora pot găsi rapid proprietăți scoase la vanzare, la închiriere sau la licitație publică.

Informatii agentii imobiliare

La Propertybook credem în corectitudine și inovație. Nu doar ca iubim tehnologia, dar iubim și standardele pe care ea ni le oferă și pe care le transferăm către clienții noștri. Credem într-un mod mai bun de a face lucrurile și credem că valoarea iese mereu la suprafață. Tocmai de aceea, la noi plătești prețul corect și doar dacă ai succes, pentru ca vrem sa fie totul echitabil.

Dacă sunteți agenție imobiliară, bancă cu proprietăți de lichidat (case, apartamente, terenuri) sau dezvoltator imobiliar și sunteți interesați să vă listați proprietățile din portofoliu pe platformă, noi vă stăm la dispoziție.

Colaborarea cu noi v-ar putea interesa dacă:

  1. Aveți o vizibilitate redusă pe piață
  2. Sunteți într-o competiție acerbă cu alte agenții de pe piață și nu aveți acel factor de diferențiere care să vă ajute să vă câștigați clienții de la primul click
  3. Portalurile mari imobiliare vă anulează munca de promovare și vă ”ia piața”
  4. Aveți un număr mic de oferte și nu aveți un trafic suficient pe site-ul agenției
  5. Dispuneți de bugete limitate de promovare a ofertelor imobiliare
  6. Nu aveți resurse alocate marketingului și publicității proprietăților listate

Un serviciu adițional pe care îl oferim clienților noștri este posibilitatea de a afișa gratuit pe site-ul propriu punctele de interes din jurul fiecărei proprietăți - stații de mijloace de transport în comun, cafenele, restaurante, școli și grădinițe, cabinete medicale.

Tot cu titlu gratuit le oferim celor interesați date privind evoluția prețurilor medii în ultima jumătate de an, pentru fiecare tip de proprietate.

Alegand PropertyBook aveți garanția unei colaborări imobiliare de succes, bazate pe încredere, transparența și respect reciproc.

Ai o idee despre cum sa îmbunătățim serviciul Propertybook? Așteptăm să intri în contact cu noi!

Vezi și secțiunea cu întrebări frecvente
Apartamente de vânzare
Terenuri de vânzare
Spații comerciale de vânzare
Apartamente de închiriat
Case de închiriat
Spații comerciale de închiriat