Cum pot sa public pe propertybook.ro?

PropertyBook este un motor de căutare a proprietăților imobiliare din toată România care te poate ajuta să-ți promovezi ofertele și să găsești potențiali clienți, interesați să cumpere sau să închirieze o proprietate. Nu concurăm cu agențiile imobiliare, nu vindem și nu închiriem imobile. Noi îți aducem clienți și tu îți vinzi sau închiriezi proprietățile.

Ce oferim?

Prețuri corecte și plata doar la succes
Nu ești constrâns de abonamente fixe lunare, nu ești legat de clauze dure, ai toată flexibilitatea pe care ți-o dorești, să-ți organizezi promovarea ofertelor conform mersului business-ului tău.
Motorul de căutare propertybook te poate ajuta să:
Îți crești numărul de leaduri calitative: vei primi informații complete despre fiecare potențial client care s-a arătat interesat de ofertele tale.
Ori să primești trafic nou pe site-ul agenției: vizitatorii interesați de ofertele agenției tale vor fi redirecționați spre site-ul tău, unde îi poți transforma ușor în clienți.
Acces la informații utile: primești rapoarte detaliate cu leadurile ori traficul atras de ofertele tale. În plus, la cerere ai acces la grafice cu evoluția prețurilor pe zone geografice și la baza de date cu puncte de interes din jurul proprietaților listate.
Cum funcționează PropertyBook?
Stabilim împreună planul cel mai bun de promovare (leaduri calitative sau trafic pe site), în funcție de nevoile business-ului tău
Preluăm toate anunțurile publicate pe site-ul tău
Îți promovăm toate anunțurile, prin campanii online specifice, folosind cele mai eficiente tool-uri de publicitate online
Îți trimitem rapoarte detaliate cu toți clienții interesați de anunțurile tale, ori cu traficul redirecționat spre site-ul tău
Îți stăm la dispoziție, pas cu pas, pe parcursul întregii colaborări.
Fara riscuri
Ca să vezi ce avantaje vei avea, fără nici o obligație ulterioară. Testezi, vezi dacă îți place și în același timp vinzi sau închiriezi proprietăți.
Vizibilitate sporită
Toate anunțurile pe care le publici pe site-ul agenției tale vor fi listate și pe platforma PropertyBook. Astfel, indiferent de mărimea agenției, ofertele tale vor ajunge la mai mulți clienți potențiali.
Economie de timp
Actualizăm anunțurile automat, astfel fiecare modificare pe care o faci pe site-ul tău apare automat și pe PropertyBook.
Transparență
Primești rapoarte periodice, clare și detaliate, și urmărești dintr-o privire succesul promovării ofertelor tale.
Control și Siguranță
Ai control integral asupra bugetului destinat promovării. Poți seta o limită maximă lunară pe care vrei să o plătești.

Hai sa lucram impreuna

We’d love to hear from you! Send us a message using the form opposite, or email us.