Intrebari frecvente | PropertyBook.ro

Ce este scorul PropertyBook?

Este un algoritm pe care îl folosim pentru a determina care rezultate să fie afișate cu prioritate, în urma unei căutări.

Pentru a calcula scorul, ținem cont de toate informațiile pe care le avem despre proprietăți.

Cu cât avem mai multe informații, cu atât scorul este mai mare. La calcul, luăm în considerare atât calitățile, cât și defectele, în încercarea de a oferi o imagine cât mai completă asupra proprietății.

Este PropertyBook o agenție imobiliară?

Nu. Noi suntem un motor de căutare a proprietăților imobiliare. Noi nu vindem și nu închiriem imobile.

Este PropertyBook gratis?

Da, Propertybook este un serviciu gratuit, util celor ce caută o proprietate de închiriat sau cumpărat.

Cum aflu mai multe detalii despre o anumită proprietate găsită pe propertybook.ro ?

Dând click pe proprietatea găsită, vizitatorul este redirecționat către agenția imobiliară care administrează proprietatea. De acolo, poate să contacteze agenția direct pentru a obține toate informațiile de care are nevoie.

Afișați preferențial proprietățile unor anumite agenții imobiliare?

Nu afișăm anunțurile anumitor agenții preferențial. În urma scorului acordat proprietăților, anunțurile apar în ordinea relevanței acestora pentru căutarea efectuată de vizitator.

Dorim să afișăm toate proprietățile listate de toate agențiile imobiliare din țară. Facem eforturi permanente pentru a extinde numărul de agenții ale căror proprietăți sa le afișăm.

Dacă reprezentați o agenție imobiliară și doriți să preluăm listarea ofertelor din portofoliul agenției dvs. în cadrul Propertybook, urmați instrucțiunile din secțiunea Întrebări ale agențiilor, pentru a intra în contact cu noi.

Apartamente de vânzare
Terenuri de vânzare
Spații comerciale de vânzare
Apartamente de închiriat
Case de închiriat
Spații comerciale de închiriat