Zone din Brașov

Găsești sute de proprietăți actualizate din toate cartierele și zonele din Brașov. Selectează zona dorită și descoperă selecția.

Străzi din Brașov

Localitati invecinate cu Brașov

Indice preturi în Brașov

Garsoniere
44600 de la 43000 in Apr 2021
In crestere cu 3.7%
Apartament 2 camere
70000 de la 69800 in Jul 2020
In crestere cu 0.3%
Apartament 3 camere
87000 de la 84800 in Jul 2020
In crestere cu 2.6%

Brașov

Propertybook îți oferă peste 517 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Brașov.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din cartierele populare din Brașov , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 34.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste 666 de apartamente de vânzare și închiriat, în cartierele de interes orasului Brașov și zonele limitrofe Sânpetru , Hărman , Poiana Brasov , Timișu de Jos , Săcele

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 11 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri in zonele populare din Brașov

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Brașov ?
Cele mai populare cartiere din Brașov sunt Tractorul , Astra , Prund-Șchei , Centrul Nou , Bartolomeu Nord . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Brașov ?
Zonele precum Sânpetru , Hărman , Poiana Brasov , Timișu de Jos , Săcele beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 40.952 € la apartamente cu 2 camere și până la 77.500 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Brașov ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Brașov sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".