Anunturile imobiliare din Bartolomeu, Brașov

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Bartolomeu, Brașov.

Bartolomeu, Brașov

Propertybook îți oferă peste 17 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Bartolomeu.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din Bartolomeu , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 1.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste 710 de apartamente de vânzare și închiriat, în zonele invecinate cu Bartolomeu: Bartolomeu Nord , Tractorul , Centrul Vechi , Centrul Nou , Prund-Șchei , Stupini , Florilor-Craiter , Valea Cetății , Astra , Triaj

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Brașov ?
Cele mai populare cartiere din Brașov sunt Tractorul , Prund-Șchei , Astra , Bartolomeu Nord , Centrul Nou . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Bartolomeu ?
Zonele precum Bartolomeu Nord , Tractorul , Centrul Vechi , Centrul Nou , Prund-Șchei , Stupini , Florilor-Craiter , Valea Cetății , Astra , Triaj beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 26.000 € la garsoniere și până la 93.500 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Bartolomeu ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Bartolomeu sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".