Anunturile imobiliare din Bartolomeu Nord, Brașov

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Bartolomeu Nord, Brașov.

Bartolomeu Nord, Brașov

Propertybook îți oferă peste 43 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Bartolomeu Nord.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Brașov ?
Cele mai populare cartiere din Brașov sunt Tractorul , Prund-Șchei , Astra , Bartolomeu Nord , Centrul Nou . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Bartolomeu Nord ?
Zonele precum Bartolomeu , Tractorul , Centrul Vechi , Centrul Nou , Stupini , Prund-Șchei , Florilor-Craiter , Valea Cetății , Astra , Triaj beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 26.000 € la garsoniere și până la 95.000 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Bartolomeu Nord ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Bartolomeu Nord sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".