Garsoniere de inchiriat în Brașov

1 la 11 din 11

Garsoniere de inchiriat în Brașov

Propertybook îți oferă peste 13 de oferte la garsoniere de inchiriat din Brașov.

Fie că îți dorești un apartament de 1 camera în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Brașov ?
Cele mai populare cartiere din Brașov sunt Tractorul , Prund-Șchei , Astra , Bartolomeu Nord , Centrul Nou . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la garsoniere de inchiriat din zonele invecinate cu Brașov ?
Zonele precum Sânpetru , Hărman , Poiana Brasov , Timișu de Jos , Săcele beneficiază prețuri mai scăzute la garsoniere de inchiriat față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 350 €/luna la apartamente cu 2 camere și până la 350 €/luna la apartamente cu 2 camere
Care sunt ultimele garsoniere de inchiriat din Brașov ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la garsoniere de inchiriat din Brașov sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “inchiriat”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".