Anunturile imobiliare din Prund-Șchei, Brașov

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Prund-Șchei, Brașov.

Prund-Șchei, Brașov

Propertybook îți oferă peste 66 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Prund-Șchei.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din Prund-Șchei , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 23.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste 688 de apartamente de vânzare și închiriat, în zonele invecinate cu Prund-Șchei: Centrul Vechi , Valea Cetății , Centrul Nou , Bartolomeu , Bartolomeu Nord , Astra , Tractorul , Florilor-Craiter , Noua-Dârste , Uzina 2

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Brașov ?
Cele mai populare cartiere din Brașov sunt Tractorul , Prund-Șchei , Astra , Bartolomeu Nord , Centrul Nou . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Prund-Șchei ?
Zonele precum Centrul Vechi , Valea Cetății , Centrul Nou , Bartolomeu , Bartolomeu Nord , Astra , Tractorul , Florilor-Craiter , Noua-Dârste , Uzina 2 beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 26.000 € la garsoniere și până la 95.000 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Prund-Șchei ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Prund-Șchei sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".