13 Septembrie, București

Propertybook îți oferă peste 86 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din 13 Septembrie.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 9 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri din 13 Septembrie

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu 13 Septembrie ?
Zonele precum Cotroceni , Rahova , Drumul Taberei , Gara de Nord , Centrul Istoric , Lipscani , Regie , Ferentari , Ghencea , Centrul Civic beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 32.500 € la garsoniere și până la 210.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din 13 Septembrie ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din 13 Septembrie sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".