Anunturile imobiliare din Baneasa, București

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Baneasa, București.

Baneasa, București

Propertybook îți oferă peste 100 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Baneasa.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din Baneasa , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 23.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste undefined de apartamente de vânzare și închiriat, în zonele invecinate cu Baneasa: Cartierul Francez , Dămăroaia , Aviației , Pajura , Domenii , Primăverii , Aviatorilor , Pădurea Băneasa , Floreasca , Dorobanti

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 22 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri din Baneasa

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Baneasa ?
Zonele precum Cartierul Francez , Dămăroaia , Aviației , Pajura , Domenii , Primăverii , Aviatorilor , Pădurea Băneasa , Floreasca , Dorobanti beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 40.000 € la garsoniere și până la 580.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Baneasa ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Baneasa sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".