Anunturile imobiliare din Cartierul Armenesc, București

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Cartierul Armenesc, București.

Cartierul Armenesc, București

Propertybook îți oferă peste 20 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Cartierul Armenesc.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din Cartierul Armenesc , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 1.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste undefined de apartamente de vânzare și închiriat, în zonele invecinate cu Cartierul Armenesc: Lipscani , Centrul Istoric , Centrul Civic , Obor , Tei , Vatra Luminoasă , Dorobanti , Floreasca , Gara de Nord , Tineretului

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 7 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri din Cartierul Armenesc

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Cartierul Armenesc ?
Zonele precum Lipscani , Centrul Istoric , Centrul Civic , Obor , Tei , Vatra Luminoasă , Dorobanti , Floreasca , Gara de Nord , Tineretului beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 37.500 € la garsoniere și până la 390.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Cartierul Armenesc ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Cartierul Armenesc sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".