Case si vile de inchiriat în București

1 la 33 din 33

Case si vile de inchiriat în București

Propertybook îți oferă peste 400 de oferte la case si vile de inchiriat din București.

Fie că îți dorești o casa mai mica sau mai mare, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești casa mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la case si vile de inchiriat din zonele invecinate cu București ?
Zonele precum Fundeni , Dobroești , Pipera , Pantelimon , Voluntari beneficiază prețuri mai scăzute la case si vile de inchiriat față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 900 €/luna la case si vile cu 4 camere și până la 1.200 €/luna la case si vile cu 4 camere
Care sunt ultimele case si vile de inchiriat din București ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la case si vile de inchiriat din București sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “inchiriat”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".