Indice preturi în Centrul Civic

Apartament 2 camere
114900 de la 119900 in Jun 2020
In scadere cu 4.2%
Apartament 3 camere
155000 de la 154500 in Jun 2020
In crestere cu 0.3%

Centrul Civic, București

Propertybook îți oferă peste 412 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Centrul Civic.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din Centrul Civic , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 10.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste undefined de apartamente de vânzare și închiriat, în zonele invecinate cu Centrul Civic: Lipscani , Centrul Istoric , Cartierul Armenesc , Tineretului , Vitan , Dristor , Obor , Vatra Luminoasă , Văcărești , Cotroceni

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 42 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri din Centrul Civic

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Centrul Civic ?
Zonele precum Lipscani , Centrul Istoric , Cartierul Armenesc , Tineretului , Vitan , Dristor , Obor , Vatra Luminoasă , Văcărești , Cotroceni beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 36.500 € la garsoniere și până la 185.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Centrul Civic ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Centrul Civic sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".