Anunturile imobiliare din Drumul Taberei, București

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Drumul Taberei, București.

Indice preturi în Drumul Taberei

Apartament 2 camere
64000 de la 62500 in Jun 2020
In crestere cu 2.4%
Apartament 3 camere
77000 de la 73000 in Jun 2020
In crestere cu 5.5%

Drumul Taberei, București

Propertybook îți oferă peste 342 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Drumul Taberei.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din Drumul Taberei , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 1.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste undefined de apartamente de vânzare și închiriat, în zonele invecinate cu Drumul Taberei: Militari , Ghencea , 13 Septembrie , Regie , Cotroceni , Rahova , Crangasi , Odăi , Gara de Nord , Giulești

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 1 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri din Drumul Taberei

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Drumul Taberei ?
Zonele precum Militari , Ghencea , 13 Septembrie , Regie , Cotroceni , Rahova , Crangasi , Odăi , Gara de Nord , Giulești beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 27.500 € la garsoniere și până la 185.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Drumul Taberei ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Drumul Taberei sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".