Anunturile imobiliare din Giulești Sârbi, București

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Giulești Sârbi, București.

Giulești Sârbi, București

Propertybook îți oferă peste 10 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Giulești Sârbi.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Giulești Sârbi ?
Zonele precum Giulești , Bucureștii Noi , Crangasi , Pajura , Militari , Regie , Dămăroaia , Domenii , Grivița , Drumul Taberei beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 27.500 € la garsoniere și până la 298.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Giulești Sârbi ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Giulești Sârbi sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".