Anunturile imobiliare din Lipscani, București

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Lipscani, București.

Lipscani, București

Propertybook îți oferă peste 64 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Lipscani.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din Lipscani , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 2.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste undefined de apartamente de vânzare și închiriat, în zonele invecinate cu Lipscani: Centrul Istoric , Centrul Civic , Cartierul Armenesc , Tineretului , Cotroceni , Gara de Nord , Obor , 13 Septembrie , Dorobanti , Vatra Luminoasă

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 18 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri din Lipscani

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Lipscani ?
Zonele precum Centrul Istoric , Centrul Civic , Cartierul Armenesc , Tineretului , Cotroceni , Gara de Nord , Obor , 13 Septembrie , Dorobanti , Vatra Luminoasă beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 37.500 € la garsoniere și până la 348.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Lipscani ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Lipscani sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".