Anunturile imobiliare din Pantelimon, București

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Pantelimon, București.

Indice preturi în Pantelimon

Apartament 3 camere
89000 de la 98000 in Jun 2020
In scadere cu 9.2%

Pantelimon, București

Propertybook îți oferă peste 124 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Pantelimon.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din Pantelimon , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 1.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste undefined de apartamente de vânzare și închiriat, în zonele invecinate cu Pantelimon: Vatra Luminoasă , Titan , Balta Alba , Obor , Colentina , Ion Creangă , Dristor , Vitan , Tei , Andronache

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 2 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri din Pantelimon

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Pantelimon ?
Zonele precum Vatra Luminoasă , Titan , Balta Alba , Obor , Colentina , Ion Creangă , Dristor , Vitan , Tei , Andronache beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 31.500 € la garsoniere și până la 270.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Pantelimon ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Pantelimon sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".