Anunturile imobiliare din Fundeni, Ilfov

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Fundeni, Ilfov.

Străzi din Fundeni

Fundeni, Ilfov

Propertybook îți oferă peste 10 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Fundeni.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Fundeni ?
Zonele precum Dobroești , Pantelimon , Voluntari , București , Pipera , Stefanestii de Jos , Manolache , Cretuleasca , Leordeni , Stefanestii de Sus beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 28.500 € la garsoniere și până la 257.362 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Fundeni ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Fundeni sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".