Apartamente de inchiriat în Pitești

1 la 8 din 8

Apartamente de inchiriat în Pitești

Propertybook îți oferă peste 7 de oferte la apartamente de inchiriat din Pitești.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Pitești ?
Cele mai populare cartiere din Pitești sunt Gavana , Centru , Trivale , Craiovei , Prundu . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de inchiriat din zonele invecinate cu Pitești ?
Zonele precum Valea Mare-Podgoria , Bascov , Izvorani , Glâmbocu , Ștefănești , Ciocănăi , Golești , Argeșelu , Moșoaia , Ciocănești beneficiază prețuri mai scăzute la apartamente de inchiriat față de cartierele populare.
Care sunt ultimele apartamente de inchiriat din Pitești ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamente de inchiriat din Pitești sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “inchiriat”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".