Zone din Pitești

Găsești sute de proprietăți actualizate din toate cartierele și zonele din Pitești. Selectează zona dorită și descoperă selecția.

Indice preturi în Pitești

Apartament 2 camere
53900 de la 60280 in Nov 2020
In scadere cu 10.6%

Pitești

Propertybook îți oferă peste 152 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Pitești.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 9 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri in zonele populare din Pitești

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Pitești ?
Cele mai populare cartiere din Pitești sunt Gavana , Craiovei , Trivale , Centru , Prundu . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Pitești ?
Zonele precum Valea Mare-Podgoria , Bascov , Izvorani , Glâmbocu , Ștefănești , Ciocănăi , Golești , Argeșelu , Moșoaia , Ciocănești beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare.
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Pitești ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Pitești sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".