Anunturile imobiliare din Dumbrăvii, Sibiu

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Dumbrăvii, Sibiu.

Dumbrăvii, Sibiu

Propertybook îți oferă peste 36 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Dumbrăvii.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din Dumbrăvii , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 6.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste 1893 de apartamente de vânzare și închiriat, în zonele invecinate cu Dumbrăvii: Hipodrom III , Hipodrom IV , Hipodrom II , Centru , Valea Aurie , Hipodrom I , Trei Stejari , Vasile Aaron , Broscărie , Terezian

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 4 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri din Dumbrăvii

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Sibiu ?
Cele mai populare cartiere din Sibiu sunt Hipodrom III , Terezian , Centru , Hipodrom II , Vasile Aaron . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Dumbrăvii ?
Zonele precum Hipodrom III , Hipodrom IV , Hipodrom II , Centru , Valea Aurie , Hipodrom I , Trei Stejari , Vasile Aaron , Broscărie , Terezian beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 32.500 € la apartamente cu 2 camere și până la 55.000 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Dumbrăvii ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Dumbrăvii sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".