Anunturile imobiliare din Lupeni, Sibiu

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Lupeni, Sibiu.

Lupeni, Sibiu

Propertybook îți oferă peste 12 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Lupeni.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Sibiu ?
Cele mai populare cartiere din Sibiu sunt Hipodrom III , Terezian , Centru , Hipodrom II , Vasile Aaron . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Lupeni ?
Zonele precum Reșița , Lazaret , Terezian , Trei Stejari , Centru , Hipodrom II , Țiglari , Broscărie , Vasile Aaron , Hipodrom I beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 36.400 € la apartamente cu 2 camere și până la 54.000 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Lupeni ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Lupeni sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".