Zone din Sibiu

Găsești sute de proprietăți actualizate din toate cartierele și zonele din Sibiu. Selectează zona dorită și descoperă selecția.

Străzi din Sibiu

Lista strazilor cu index U

Indice preturi în Sibiu

Apartament 2 camere
60000 de la 56500 in Jun 2020
In crestere cu 6.2%
Apartament 3 camere
84000 de la 73000 in Jun 2020
In crestere cu 15.1%
Apartament 4 camere
109000 de la 105000 in Jun 2021
In crestere cu 3.8%

Sibiu

Propertybook îți oferă peste 1307 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Sibiu.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din cartierele populare din Sibiu , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 33.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste 1866 de apartamente de vânzare și închiriat, în cartierele de interes orasului Sibiu și zonele limitrofe Bungard , Șura Mare , Mohu , Cisnădie , Șura Mică , Hamba , Cristian , Cașolț , Rusciori

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 82 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri in zonele populare din Sibiu

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Sibiu ?
Cele mai populare cartiere din Sibiu sunt Hipodrom III , Terezian , Centru , Hipodrom II , Vasile Aaron . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Sibiu ?
Zonele precum Bungard , Șura Mare , Mohu , Cisnădie , Șura Mică , Hamba , Cristian , Cașolț , Rusciori beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare.
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Sibiu ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Sibiu sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".