Anunturile imobiliare din Giarmata Vii, Timiș

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Giarmata Vii, Timiș.

Giarmata Vii, Timiș

Propertybook îți oferă peste 11 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Giarmata Vii.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 1 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri in zonele populare din Giarmata Vii

Credem ca te poate interesa

Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Giarmata Vii ?
Zonele precum Ghiroda , Dumbravița , Giarmata , Remetea Mare , Timișoara , Moșnița Veche , Bucovăț , Moșnița Nouă beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 35.000 € la garsoniere și până la 120.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Giarmata Vii ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Giarmata Vii sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".