Apartamente de inchiriat în Timișoara

Apartamente de inchiriat în Timișoara

Propertybook îți oferă peste 158 de oferte la apartamente de inchiriat din Timișoara.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Timișoara ?
Cele mai populare cartiere din Timișoara sunt Iosefin , Calea Martirilor , Calea Aradului , Calea Sagului , Circumvalatiunii . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de inchiriat din zonele invecinate cu Timișoara ?
Zonele precum Chișoda , Ghiroda , Dumbravița , Giroc , Giarmata Vii , Moșnița Nouă , Moșnița Veche , Săcălaz beneficiază prețuri mai scăzute la apartamente de inchiriat față de cartierele populare.
Care sunt ultimele apartamente de inchiriat din Timișoara ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamente de inchiriat din Timișoara sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “inchiriat”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".