Elisabetin, Timișoara

Propertybook îți oferă peste 76 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Elisabetin.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din Elisabetin , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 2.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste 2357 de apartamente de vânzare și închiriat, în zonele invecinate cu Elisabetin: Complex studentesc , Cetate , Calea Sagului , Iosefin , Calea Martirilor , Blascovici , Tipografilor , Circumvalatiunii , Fabric , Mehala

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 1 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri din Elisabetin

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Timișoara ?
Cele mai populare cartiere din Timișoara sunt Iosefin , Calea Martirilor , Calea Aradului , Calea Sagului , Circumvalatiunii . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Elisabetin ?
Zonele precum Complex studentesc , Cetate , Calea Sagului , Iosefin , Calea Martirilor , Blascovici , Tipografilor , Circumvalatiunii , Fabric , Mehala beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 60.000 € la apartamente cu 2 camere și până la 89.000 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Elisabetin ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Elisabetin sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".