Anunturile imobiliare din Plopi, Timișoara

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Plopi, Timișoara.

Plopi, Timișoara

Propertybook îți oferă peste 28 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Plopi.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Timișoara ?
Cele mai populare cartiere din Timișoara sunt Iosefin , Calea Martirilor , Calea Aradului , Calea Sagului , Circumvalatiunii . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Plopi ?
Zonele precum Fabric , Ghiroda , Ciarda Rosie , Complex studentesc , Tipografilor , Calea Martirilor , Cetate , Elisabetin , Circumvalatiunii , Calea Sagului beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 60.000 € la apartamente cu 2 camere și până la 83.000 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Plopi ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Plopi sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".