Anunturile imobiliare din Ferentari, București

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Ferentari, București.

Ferentari, București

Propertybook îți oferă peste 11 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Ferentari.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Ferentari ?
Zonele precum Rahova , Giurgiului , Progresul , 13 Septembrie , Berceni , Odăi , Văcărești , Tineretului , Ghencea , Cotroceni beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 27.990 € la garsoniere și până la 185.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Ferentari ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Ferentari sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".