Anunturile imobiliare din Ghiroda, Timiș

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Ghiroda, Timiș.

Zone din Ghiroda

Găsești sute de proprietăți actualizate din toate cartierele și zonele din Ghiroda, Timiș. Selectează zona dorită și descoperă selecția.

Străzi din Ghiroda

Ghiroda, Timiș

Propertybook îți oferă peste 24 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Ghiroda.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Ghiroda ?
Cele mai populare cartiere din Ghiroda sunt Ghiroda . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Ghiroda ?
Zonele precum Giarmata Vii , Moșnița Veche , Dumbravița , Timișoara , Moșnița Nouă , Remetea Mare , Bucovăț , Giarmata , Giroc , Chișoda beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 35.000 € la garsoniere și până la 120.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Ghiroda ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Ghiroda sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".