Apartamente de vanzare în Sibiu

1 la 50 din 714

Inainte

Apartamente de vanzare în Sibiu

Propertybook îți oferă peste 625 de oferte la apartamente de vanzare din Sibiu.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamente de lux, din cartierele populare din Sibiu, dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 32.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste 798 apartamente de vanzare, în cartierele de interes orasului Sibiu și zonele limitrofe Bungard , Șura Mare , Mohu , Cisnădie , Șura Mică , Hamba , Cristian , Cașolț , Rusciori .

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Sibiu ?
Cele mai populare cartiere din Sibiu sunt Hipodrom III , Terezian , Centru , Hipodrom II , Vasile Aaron . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vanzare din zonele invecinate cu Sibiu ?
Zonele precum Bungard , Șura Mare , Mohu , Cisnădie , Șura Mică , Hamba , Cristian , Cașolț , Rusciori beneficiază prețuri mai scăzute la apartamente de vanzare față de cartierele populare.
Care sunt ultimele apartamente de vanzare din Sibiu ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamente de vanzare din Sibiu sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “vanzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".