Anunturile imobiliare din Chișoda, Timiș

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Chișoda, Timiș.

Zone din Chișoda

Găsești sute de proprietăți actualizate din toate cartierele și zonele din Chișoda, Timiș. Selectează zona dorită și descoperă selecția.

Străzi din Chișoda

Chișoda, Timiș

Propertybook îți oferă peste 13 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Chișoda.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 1 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri in zonele populare din Chișoda

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Chișoda ?
Cele mai populare cartiere din Chișoda sunt Chisoda . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Chișoda ?
Zonele precum Giroc , Timișoara , Șag , Moșnița Nouă , Parța , Ghiroda , Moșnița Veche , Sânmihaiu Român beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 35.000 € la garsoniere și până la 120.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Chișoda ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Chișoda sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".