Apartamente de vanzare cu 2 camere în Timișoara

Apartamente de vanzare cu 2 camere în Timișoara

Propertybook îți oferă peste 296 de oferte la apartamente de vanzare cu 2 camere din Timișoara.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamente de lux, din cartierele populare din Timișoara, dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 13.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste 412 apartamente de vanzare cu 2 camere, în cartierele de interes orasului Timișoara și zonele limitrofe Chișoda , Ghiroda , Dumbravița , Giroc , Giarmata Vii , Moșnița Nouă , Moșnița Veche , Săcălaz .

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Timișoara ?
Cele mai populare cartiere din Timișoara sunt Iosefin , Calea Martirilor , Calea Aradului , Circumvalatiunii , Calea Sagului . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vanzare cu 2 camere din zonele invecinate cu Timișoara ?
Zonele precum Chișoda , Ghiroda , Dumbravița , Giroc , Giarmata Vii , Moșnița Nouă , Moșnița Veche , Săcălaz beneficiază prețuri mai scăzute la apartamente de vanzare cu 2 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 65.000 € la apartamente cu 2 camere și până la 90.000 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vanzare cu 2 camere din Timișoara ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamente de vanzare cu 2 camere din Timișoara sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “vanzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".