Case si vile de vanzare în Timișoara

1 la 50 din 132

Inainte

Case si vile de vanzare în Timișoara

Propertybook îți oferă peste 193 de oferte la case si vile de vanzare din Timișoara.

Fie că îți dorești o casa mai mica sau mai mare, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești casa mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către case si vile de lux, din cartierele populare din Timișoara, dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 94.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de case si vile ieftine ca preț, avem o selecție de peste 382 case si vile de vanzare, în cartierele de interes orasului Timișoara și zonele limitrofe Chișoda , Ghiroda , Dumbravița , Giroc , Giarmata Vii , Moșnița Nouă , Moșnița Veche , Săcălaz .

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Timișoara ?
Cele mai populare cartiere din Timișoara sunt Iosefin , Calea Martirilor , Calea Aradului , Calea Sagului , Circumvalatiunii . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la case si vile de vanzare din zonele invecinate cu Timișoara ?
Zonele precum Chișoda , Ghiroda , Dumbravița , Giroc , Giarmata Vii , Moșnița Nouă , Moșnița Veche , Săcălaz beneficiază prețuri mai scăzute la case si vile de vanzare față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 125.000 € la case si vile cu 4 camere și până la 157.000 € la case si vile cu 4 camere
Care sunt ultimele case si vile de vanzare din Timișoara ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la case si vile de vanzare din Timișoara sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “vanzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".