Zone din Timișoara

Găsești sute de proprietăți actualizate din toate cartierele și zonele din Timișoara. Selectează zona dorită și descoperă selecția.

Indice preturi în Timișoara

Garsoniere
43500 de la 48000 in Jun 2020
In scadere cu 9.4%
Apartament 2 camere
68999 de la 66999 in Jun 2020
In crestere cu 3%
Apartament 3 camere
85000 de la 85000 in Jun 2020
In crestere cu 0.0%
Apartament 4 camere
105000 de la 110000 in Jun 2020
In scadere cu 4.5%

Timișoara

Propertybook îți oferă peste 1422 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Timișoara.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din cartierele populare din Timișoara , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 25.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste 2334 de apartamente de vânzare și închiriat, în cartierele de interes orasului Timișoara și zonele limitrofe Chișoda , Ghiroda , Dumbravița , Giroc , Giarmata Vii , Moșnița Nouă , Moșnița Veche , Săcălaz

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 29 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri in zonele populare din Timișoara

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Timișoara ?
Cele mai populare cartiere din Timișoara sunt Iosefin , Calea Martirilor , Calea Aradului , Calea Sagului , Circumvalatiunii . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Timișoara ?
Zonele precum Chișoda , Ghiroda , Dumbravița , Giroc , Giarmata Vii , Moșnița Nouă , Moșnița Veche , Săcălaz beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 65.000 € la apartamente cu 2 camere și până la 90.000 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Timișoara ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Timișoara sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".