Blitz Exclusiv!Casa individuala in cartierul Borhanci, cu suprafata utila de140mp,teren 404mp,proiect deosebit,locatie excelenta!

Această ofertă Nu mai este disponibilă

Listing price

Ultimul preț a fost de 365.000 €

- 2.644 €/m2

Descriere

Blitz va propune spre vanzare o casa individuala deosebita in Borhanci , intr-o zona linistita,locatie usor accesibila ,aproape de mijloacele de transport in comun.Suprafata terenului este de 404mp si suprafata utila a casei este de 138mp, fiind dispusa pe 3 nivele P+E+Er. Ca si compartimentare avem la parter -hol living .bucatarie baie,spatiu de depozitare,la etaj- doua dormitoare ,baie si dressing ,iar la etajul retras -un dormitor ,baie si terasa circulara, fiind bine hidroizolata.De pe terasa avem o panorama splendita spre oras si imprejurimi.Plusand la capitolul confort si siguranta, proprietatea a fost construita cu materiale de calitate inalta Incalzirea se face prin pardoseala unde s-a folosit tubulatura Rehau.Geamuri tripan cu 7 camere tamplarie PVC. Casa se va preda la stadiul de semifinisat cu instalatiile pe pozitie.Curtea este amenajata cu gazon si pavaj, plante si arbusti decorativi, zona cu gazon este atent delimitata de cea cu pavaj, totul fiind aranjat cu mult bun gust si atentie la detalii. Intrarea in curte se face pe poarta metalica automatizata.Este posibila si predarea la stadiu finisat,urmand sa se calculeze pretul finisajelor.Pretul afisat include TVA de 19% si este pentru stadiu de semifinisat.

Suprafata
138 m2
An constructie
2021
Balcoane
1
Parcare
2
Suprafata teren
404 m2
Camere
4 Camere
Blitz Exclusiv!Casa individuala in cartierul Borhanci, cu suprafata utila de140mp,teren 404mp,proiect  deosebit,locatie excelenta! - PropertyBook

Oferta nu mai este disponibilă