Anunturile imobiliare din Uzina 2, Brașov

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Uzina 2, Brașov.

Uzina 2, Brașov

Propertybook îți oferă peste 12 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Uzina 2.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 1 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri din Uzina 2

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Brașov ?
Cele mai populare cartiere din Brașov sunt Tractorul , Prund-Șchei , Astra , Bartolomeu Nord , Centrul Nou . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Uzina 2 ?
Zonele precum Astra , Florilor-Craiter , Centrul Nou , Valea Cetății , Triaj , Noua-Dârste , Tractorul , Centrul Vechi , Prund-Șchei , Bartolomeu beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 26.000 € la garsoniere și până la 95.000 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Uzina 2 ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Uzina 2 sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".